Çekiliş töreni öncesi açıklamalarda bulunan Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, '5 senelik yolculuğumuzda, Giresunspor'un geldiği nokta herkesin gördüğü gibi artık kendi bünyesinde, belki de Karadeniz'in en büyük piyangosunu yapıp, 6 tane aracı alnı ak şekilde verebilecek seviyeye geldi Giresunspor. Mali yapısıyla, futbolcu yapısıyla, yönetimi ile, şehri ile, mülki amirleri ile, basını ile, her şeyi ile, artık bir üst ligi hak eden bir Giresunspor var' dedi.
Görev süresi bitene kadar savaşlarının devam edeceğini kaydeden Bozbağ, 'Her zaman söylüyorum bu bana mı nasip olur, benden sonraki gelecek yönetimlere mi nasip olur bilemiyorum ama her zaman bu şehrin armasının yükseltmek için, bu şehri en iyi yere getirmek için, ben ve arkadaşlarım görev süremiz bitene kadar bu savaşı vermeye devam edeceğiz. Çok ciddi bir camia Giresunspor... Tanımadığımız çoğu insanın evine, dualarına ortak olduk. İnsanlar, hep beraber bu kulübün, bu şehrin, başarısı için evlerinde bizleri misafir ettiler, dualarına ortak ettiler, ben hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene olmadı gerçekten çok uğraştık hem bütçemiz hem takımımız ciddi bir savaş verdi ama maalesef bazı şanssızlıklar yaşadık. Çok işin futbol tarafına girmeyeceğim ama her zaman şunu bilin; bu şehrin insanı, her şeyin en güzelini hak ediyor. İnşallah hep beraber bu meydanda coşkulu şekilde sevinmeyi önümüzdeki sene nasip eder. Şunun kesinlikle sözünü veriyorum, herkesin gururlandığı, herkesin başının dik gezdiği bir Giresunspor oluşturmaya devam edeceğiz' şeklinde konuştu.
Başkan Bozbağ'ın konuşmasının ardından, noter huzurunda çekiliş yapıldı ve 6 kişi lüks araç kazandı. Yapılan çekilişte lüks araçların çıktığı numaralar ise şu şekilde oluştu:
'1240, 2816, 1825, 0889, 1527, 0566.'

Giresunspor’un 50. yılına özel yapılan çekilişte 6 adet lüks araç sahiplerini bu