Barış Mahallesinde bulunan kapalı pazar alanında düzenlenen iftar yemeğine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, milletvekilleri, partililer, mahalle teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

'Referandumdan Gebze'miz olarak alnımızın akıyla çıktık'
İftar öncesinde vatandaşlara seslenen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, 'Şahsım ve yönetimin görev başında olduğu sürede üç tane seçim geçirdik. Üç seçimde de Allah'ın izniyle İl Başkanlığımızın, genel merkezimin verdiği bütün talimatları eksiksiz yerine getirip her seçimde Gebze'miz olarak alnımızın akıyla çıktık. 16 Nisan'da yüzde 60'ın üzerinde bir oy olarak bu akşam burada iftar yapmak için teşkilat olarak hazır bulunuyoruz. İftarınız şimdiden mübarek olsun. Ramazan ayınız mübarek olsun' dedi.

'Gebze'mizin ilk yapılmış kapalı Pazar yerinde bir arada iftar yapıyoruz'
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba'nın ardından konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 'Bir kez daha bir ramazan akşamında birlikte iftar açmaktan rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Gebze'mizin ilk yapılmış kapalı Pazar yerinde bir arada iftar yapıyoruz. Allah'a hamdolsun ki sağlık sıhhat içerisinde bir referandumu atlattık. Kazasız belasız güzel bir sonuç elde ettik. Başta sayın cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, milletvekillerimize, bakanlarımıza teşekkür ediyoruz bu birlik beraberliğimizi sağladığı için. İnşallah bundan sonra ki dönemlerde de hep birlikte gayret göstereceğiz' şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından iftardan önce mahallelerin teşkilat başkanlarına teşekkür belgesi verildi. İftar sırasında vatandaşlar tasavvuf müziği eşliğinde yemeklerini yediler. Program yapılan dua ile sona erdi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatından 2 bin kişilik iftar