Samsun 2. Amatör Futbol Ligi Play-Off Yarı Finali'nde Bafra Dededağspor ile Kavak Gençlik Spor Kulübü (GSK) karşılaştı. Canik 19 Mayıs Suni Çim Saha'da oynanan mücadeleye iki takımda istekli giriş yaptı. İlk devre oyunda üstünlüğü ele geçiren Kavak GSK, soyunma odasına 2-1 önde gitti. İkinci yarı beraberelik için yüklenen rakibinin kalesinde kontrataklarla etkili olan Kavak, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Kavak GSK'ya finali getiren golleri Mehmet, Mustafa ve Umut filelere gönderdi. Bafra Dededağspor'dan Ahmet İleri ve Gökhan Çetin, Kavak'tan Mustafa Demirhan'ı kırmızı kart gördü. Kavak GSK, Bafra 1453 Fetihspor ile finalde 1. Amatör Lig'e yükselmek için mücadele edecek.

Tugay BAŞSAN

KORKU DOLU ANLAR

Kavak GSK'lı Tamer Sarı'nın bir pozisyon sırasında dili boğazına kaçtı. Sağlık görevlisi Nazım Kurtuluş'un ilk müdahalesinden sonra 112 Acil Ambulası'yla hastaneye götürülen oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HAKEME SALDIRMAYA ÇALIŞTI

Mücadele sonunda Dededağsporlu Gökhan Çetin, hakem Cengiz Şengül'e saldırmaya teşebbüs etti. Dededağlı yöneticilerin ve güvenlik güçlerinin araya girmesiyle sorun yaşanmadan çözüldü.