NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, yakaladıkları bu başarıdan dolayı hem takımı hem de hocalarını tebrik ederken, bu başarının okçuluk kültürünü yaşatmak adına önemli bir adım olduğunu söyledi.
Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyon Başkanı Ömer Koç ise, Başkanlığın Konya'da olmasına değinerek, bu durumun takımların faaliyet ve organizasyonları açısından büyük avantaj sağladığını kaydetti. Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyon Başkanı Ömer Koç ve Geleneksel Türk Okçuları Topluluğu Başkanı Mehmet Sami Karahasan, önümüzdeki yıl geleneksel okçuluk yarışmasının Konya'da yapılması ile ilgili temennilerini dile getirdi.
Rektör Şeker de, üniversite olarak bu tarz faaliyetlere her zaman destek olduklarını, böyle bir turnuvanın NEÜ'de yapılacak olmasından da memnun olacaklarını ifade etti.
Görüşmenin ardından Geleneksel Türk Okçuları Topluluğu Takımı Danışman Hocası Doç. Dr. Osman Uyanık ve Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyon Başkanı Ömer Koç tarafından NEÜ Rektörü Şeker'e plaket takdim edildi. Ziyaret sonunda Prof. Dr. Muzaffer Şeker de birincilere hediyelerini verip başarılarının devamını diledi.