Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeği AK Parti ailesini bir araya getirdi. Canik Belediyesi ve AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nın ortaklaşa düzenlediği iftar yemeği partililer tarafından yoğun ilgi gördü. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, konuklara yakın ilgi gösterdi. Ramazan ayının birlik ve beraberlik havasının hissedildiği yemeğe Başkan Osman Genç'in yanısıra eşi Nimet Genç, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve partililer katıldı.

UYUMLU ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ

Yemekte yaptığı konuşmada AK Parti ailesi ile birlikte iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Osman Genç, "Ramazan birliktir, beraberliktir, kardeşliktir, paylaşmaktır. Bizler de bu tür programlarla kardeşliğimizi pekiştiriyoruz, paylaşıyoruz. Canik'te teşkilatımızla birlikte her zaman uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. Çünkü biz başarının birlikte olacağına inanıyoruz. Biz birlik oldukça, bu hizmet yolundan bizi kimse alıkoyamaz. Allah bu akşamki gibi birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

MESAJI DOĞRU OKUMALIYIZ

Milletin 16 Nisan'da Türkiye'nin yönetim biçimi konusundaki kararını verdiğini belirten Başkan Genç, "Artık ülkemizi birlikte inşa ve ihya dönemindeyiz. Sözün bittiği, sadece icraatın konuşulduğu bir döneme girdik. Buna da Atılım Dönemi diyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye ilerleyişini sürdürecektir. 16 Nisan'da milletimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni yüzde 51 ile kabul etti. AK Parti olarak artık işimiz daha zor. Artık çıta yüzde 51'dir. Milletimizin 16 Nisan'daki mesajını doğru okumalıyız. 2019 için çok daha fazla çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

VİZYONA UYGUN İCRAAT

Yerli ve milli duruşlarını asla bozmadıklarını ifade eden Başkan Genç, "Belediyeler hizmetleri yürüten organlar olduğu gibi, milletimizin hissiyatını merkeze taşıyan sinir uçlarıdır. Biz temel belediye hizmetlerinde, yatırımlarda, sosyal hizmetlerde ve insan ilişkilerinde AK Parti vizyonuna uygun icraat ortaya koyuyoruz. Şehrimize ve partimize yük olan değil, şehrimizin ve partimizin yükünü omuzlayan belediyecilik anlayışına sahibiz. 2023 Türkiye'sinin inşasında hükümetimize katkı vermekte kararlıyız. Biz, gerçekleştirdiğimiz her hizmeti, her yatırımı, her icraatı tüm vatandaşlarımız için yapıyoruz" şeklinde konuştu.

HUMMALI ÇALIŞMA VAR

Canik'te hummalı bir çalışma içerisinde olduklarına işaret eden Başkan Genç, "Dilşad Hatun, Hatice Hanım ve Şehit Ayşe Aykaç Hanım Konaklarımızın ardından Düvecik, Devgeriş, Kuzey Yıldızı, Gaziosmanpaşa ve Uludağ Mahallelerimizde de yeni hanım konakları yapıyoruz. İlçemizin dört bir yanına Sıbyan Mektepleri açtık. Yavuzselim'de Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Eğitim, Kültür Merkezi inşaatı son aşamaya geldi. Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm projemiz hazır. Sancaktepe Projesi ile Toptepe'yi inşallah cazibe merkezi haline getireceğiz. Oyuncak Müzesi projemizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Güzel Evim Mutlu Geleceğim Projemiz kapsamında Yavuzselim ve Hacıismail mahallelerimizde binaları baştan aşağı estetik hale getirdik. Yine mahallelerimizde camilerimizin çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyoruz. Dereler mahallemizde Canlı Hayvan Pazarımız son aşamaya geldi" ifadelerini kullandı.

İLERİYE DOĞRU GİDECEĞİZ

AK Parti'nin milletin içinden doğmuş bir dava olduğunu vurgulayan AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel de, "Birlik ve beraberliğimizin en temel göstergesi, iftar sofralarımızdaki gibi birlikte olmamızdır. Ramazan ayının feyzi ve bereketini Canik ilçemizde yaşıyoruz. Almanya'sı, Amerika'sı, ülkemizi karıştırmaya çalışıyorlar. Ülkemizde ne yaparlarsa yapsınlar biz ileriye doğru gideceğiz. Güçlü bir irade, güçlü bir liderin altında birlik beraberlik içerisinde millileşme ve üretme yolunda ilerleyeceğiz. Bu milletin karşısında kimse duramaz. Biz Allah yolunda doğru bildiğimizi yapacağız. Bizleri bir araya getiren Canik İlçe Teşkilatımıza ve Canik Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

BİRLİK-BERABERLİK ÖRNEĞİ

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ise, Canik'te düzenlenen iftar yemeğinin birlik ve beraberliğin güzel bir örneği olduğunu ifade ederek, "Bizlerin biraraya gelmesini, birlik ve beraberlik içinde olmamızı hem şehrimiz, hem ülkemiz hem de milletimiz için çok önemsiyorum. Ramazan ayınız mübarek olsun" ifadelerini kullandı. İftar yemeğinin ardından İl Başkanı Göksel ve Başkan Genç, teşkilat mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.