Başkan Şahin beraberinde federasyonun İl Sekreteri Kemal Gürel, Teşkilat Sorumlusu Ali Poyraz, Kadın Kolları üyeleri Esra Akgül ve Hülya Çakallı ile gerçekleştirdiği ziyaretinde Başkan Kumartaşlı tarafından karşılandı. Başkan Kumartaşlı, konuklarına önce dernek binasını gezdirerek, şehitlerin fotoğraflarıyla donatılan dernek binasını tanıtıp ve şehitlik köşeleri hakkında bilgi verdi.
Ziyarette konuşan Başkan Şahin, hiçbir şekilde siyasi bir taraf tutmadıklarını belirterek, amaçlarının tek bayrak, tek millet, tek vatan olduğunu, ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha güçlenmesini sağlamak amacıyla yola çıktıklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Kumartaşlı ise, Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonunun tüm yönetici ve üyelerine görevlerinde başarılar diledi. Güzel bir hareketle yola çıkan federasyonun faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Kumartaşlı, ' Hepimizin hedefi elbette tek vatan, tek millet ve tek bayrak. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan bu vatan topraklarının her karışı bizim için kutsaldır' dedi.
Karşılıklı bilgi alış verişinin ardından Dernek binasında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu’ndan şehitler derneğine ziyaret