Bafra Belediyesi, sivil toplum kuruluşlarına ve muhtarlara iftar yemeği verdi. Ali Kale Turistlik Tesisleri'ndeki iftar yemeğine Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Fatma Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve üyeleri katıldı.

5 BİN KİŞİYE AŞ

Başkan Şahin, yaptığı konuşmada, "Ramazan'ın ayrı bir güzelliği var. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin zirveye ulaştığı bir ay. İftar yemeklerimizin yanı sıra aşevimizden de her gün iki noktadan 5 bin kişiye, mağdur ailelere de yemek dağıtımı yapıyoruz. Yaşlı olup evinde yemek yapanı olmayan 250 aileye evlerine sıcak yemek götürüyoruz. Böylece toplumda ekonomik yoldan sıkıntı çeken ailelerimize de ulaşmış ve onları da Ramazan'da mutlu etmiş oluyoruz. Zaten Ramazan'ın da ruhu buna uygun, gereği de bu. Bu çalışmalarımız devam edecek. Sivil toplum kurumlarıyla, bürokrasiyle, yöneticileriyle birlikte ilçemizin geleceğini inşa etmek için hep birlikte çalışıyoruz" dedi.

TÜRKİYE İSTİFADE EDİYOR

Kaymakam Ali Fuat Türkel ise, "Bafra'yı iller sıralamasına koysak 53. sırada olduğu görülüyor. Bafra üretim bakımından da çoğu ilden fazla üretim yapan bir ilçe. Bafra'nın verimli topraklarından tüm Türkiye istifade ediyor" diye konuştu.