Günümüzde internet alışverişi her geçen gün daha da artıyor. Artık insanların tüm ihtiyaçlarını internet üzerinden online olarak gidermeye başladığı bu dönemde, evimizde en fazla ihtiyaç duyduğumuz market alışverişi de istediğimizde kapımıza kadar geliyor.

22 YILDIR SAMSUNLULARLA

Samsun'da 22 yıldır hizmet veren Çınar Marketler, hizmet ağına sanal market alışverişini de ekledi. Samsun'un ilk ve tek yerel online marketi eMarketim'i kurdu. Üstelik Samsun'dan tüm Türkiye'ye ürün gönderimi yapılıyor.

Samsun'da bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çınar Marketler Şirket Müdürü ve eMarketim'in kurucusu M. Caner Çınar, "Öncelikle 22 yıldır Çınar Marketler olarak hizmet ettiğimiz Samsun halkına bu sürede şirketimize ve kendi şehrinin markasına sahip çıktığı için teşekkürlerimizi sunarız. Marketçilik sektörü havuzu çok büyük fakat bir o kadar da çok sayıda firma ve kuruluş olduğundan rekabeti en çok olan sektördür. Değerli müşterilerimize ve Samsun halkına birçok rakip firmanın olduğu şehrimizde bizleri 22 yıldır kendi şehrinin marketçisi olarak kabul ettiğinin bilincinde olarak hizmet ağımızı daha da genişletme kararı aldık. Bu sefer daha yenilikçi, daha güvenilir, daha inovatif, ulaşımı ve alışverişi daha kolay bir mağaza olan "eMarketim'i müşterilerimizin huzurlarına sunuyoruz. Binlerce ürün çeşitlerimizle evinizin veya işyerinizin tüm ihtiyaçlarını olabildiğince hızlı teslim ederek kapınıza getiriyoruz. Biliyoruz ki sizler yine bizim yanımızda olacaksınız ve biz de size kusursuz hizmet verme gayemizden yine kendimizi alıkoyamayacağız" dedi.