810 Sayılı Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'nce Osmanlı Sofrası Tesisleri'nde düzenlenen iftarı yoğun katılımla gerçekleşti.
Programa Belediye Başkanı Murat İkiz, Karadenizbirlik Başkan Vekili Fahri Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, CHP İlçe Bakanı Ertaş Çoban, Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Gedik, Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Alper ve davetliler katıldı.

EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ramazan ayının birlik ve beraberlik zamanı olduğunu vurgulayan 810 Sayılı Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mehmet Tural, 'Kooperatifimizin önceliği beraberliğimizi daim kılmaktır. Çiftçiler olarak ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam devam edeceğiz. Ramazan ayının manevi atmosferinde oda üyelerimiz çiftçilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Havza'nın en önemli geçim kalemlerinin başında tarım geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Murat İkiz, "Her zaman sizlerin yanınızdayız ve olmaya devam edeceğiz. Bölgemizde her geçen yıl çiftçi sayısı azalıyor. Bunun sebebi göç. İnsanlarımız asgari ücret için gurbette ömürlerini tüketiyor ama kendi topraklarında kalmıyor ve üretmiyor. İnşallah Havza Organize Sanayi Bölgesi ile genç nüfusu ilçemizde tuttuğumuzda bu gençlerimiz de üretime katkıda bulunacak. Tüm çiftçilerimize kazasız belasız ve bol bereketli bir hasat dilerim" diye konuştu.