MHP Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programına katılan MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

BİRLİĞİMİZİ BOZMAMALIYIZ

Programda konuşan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Bu buluşmalar, birliğimizin ve beraberliğimizin nişanesidir. Ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor. Maalesef Suriye, terör, FETÖ, IŞİD gibi birçok sorunla aynı anda mücadele ediyoruz. Bu zorlu sürecin aşılmasının en kolay yolu milli birlik ve beraberliğimizin bozulmasına müsaade etmemektedir' dedi.

MÜCADELE EDECEĞİZ

2019 Yerel Seçimleri için canla başla mücadele edeceklerini belirten Başkan Tekin, "Grup Başkanvekilimiz ve Samsun Milletvekilimiz Erhan Usta'ya sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Tek başına Samsun'un bütün yükünü yüklendiğini görüyoruz. Biz ilimizin sorunlarını iletmeye, vekilimiz de bu sorunları çözmek adına her türlü mücadeleyi vermeye devam edecek" diye konuştu.

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ise, "Birlik ve beraberlik olduğu sürece çok güzel çalışmalara imza atılabilir. Samsun'da sağlanan birlik ve beraberlikten dolayı teşkilat başkanımıza, tüm il ve ilçe yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu akşam bu gönül sofrasında partililerimiz ile birlikte iftar yapmak beni ayrıca mutlu etmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.