Tekirdağ Kapaklı Samsun Havzalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından iftar yemeği verildi. Yaklaşık 2000 kişinin bir araya geldiği iftar programına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de katıldı. Dernek lokali önündeki iftara ayrıca AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İSGİYAD Başkanı Fikret Bıyık, HADEF Genel Başkanı Enver Şahin, siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Samsun'da birçok program olmasına rağmen Havzalılar Derneği'nin davetini geri çeviremediğini ve katıldığını söyleyen Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, 'Sizlerle bir arada olmak için bugün buraya geldik. Yine inşallah böyle birlik, beraberlik içerisinde başka programlarda da bir araya geleceğiz' dedi.

Okulların tatil olduğunu ve Ramazan Bayramı'na az bir süre kaldığını belirten Başkan İkiz, 'Tatil için herkesi Havzamıza bekliyoruz. Özellikle emekli hemşerilerim artık burada kalmasınlar, gelsinler. Havza'da emeklilik günlerini geçirsinler. Genç kardeşlerim de en azından bayramlarda gelsinler, Sıla-i rahim yapsınlar. Çocukları Havza'yı unutmasınlar' diye konuştu.