Bursa'da dün gece yaşanan kadın cinayeti ile ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. Edinilen bilgiye göre, Kestel ilçesi Aktaş Tepe mevkiindeki minibüs durağında meydana gelen olayda bacağından vurularak aşırı kan kaybeden Dilek Bozal (26), kimliği belirsiz iki kişi tarafından plakası belirlenemeyen bir otomobille Yıldırım ilçesindeki Medikabil Hastanesine getirildi. Gelen araçta bulunan iki şahıstan birisi arka koltuktan sağ bacağından vurulan Dilek Bozal'ı kucağına alarak hastaneye taşıdı. Yaralı kadını acil servise bırakan 2 kişi geldikleri otomobille hastaneden ayrıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Bozal, kan kaybından hayatını kaybetti.

Güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
Bozal'ın ölümünün ardından şahısların hastaneden ayrılması üzerine harekete geçen hastane görevlileri polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kameralarından Dilek Bozal'ın hastaneye 1'i şoför 2 kişi tarafından otomobille getirildiğini belirledi.
Güvenlik kamerası görüntülerinde kırmızı renkli otomobilin acil servis kapısına kadar yanaşması, araç sürücünün dışarıya çıkmayıp arka koltukta yaralı olarak yatan Dilek Bozal'ı sürücünün yanındaki bir başka kişinin kucağına alıp acil servise sokması, yaralı kadını doktorlara teslim ettikten sonra bir süre hastanede dolaşan şahısların otomobile binerek uzaklaştıkları görülüyor.
Öte yandan, Kestel ilçesinde Aktaş tepe mevkindeki bir otobüs durağında meydana gelen olayla ilgili olarak tahkikatı sürdüren polis cinayet ile ilgileri olduğu düşünülen otomobildeki 2 kişiyi her yerde arıyor. Öte yandan eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Dilek Bozal'ın Adli Tıp Morguna kaldırılan cesedinin otopsinin ardından yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.

Bursa’da cinayete kurban giden kadın hastaneye böyle getirilmiş