Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Muhtarlar Derneği'nin organize ettiği iftar yemeğine katıldı. İftara katılan muhtarlar ile uzun uzun sohbet eden Başkan Kul, iftar sofralarının birlik ve beraberliğin güçlenmesi için son derece önemli olduğunu söyledi.

ÖRNEK İLÇE OLACAK

Muhtarların hizmetin ilk kademesi ve temel taşı olduğunu vurgulayan Başkan Kul, 'Siz değerli muhtarlarımızla el ele vererek, gönül birliği içerisinde ilçemize hizmetin en güzelini, en mükemmelini sunmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz. Sizlerle ve halkımızla kurduğumuz gönül köprüsü sayesinde ilçemizi emin adımlarla hedefe taşıyoruz. Terme'yi daha yaşanabilir, örnek bir ilçe haline getirme noktasındaki destek ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın' dedi.

KAPISINI, YÜREĞİNİ AÇTI

Muhtarlar adına konuşan Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç katılımcılara teşekkür ederek, 'Bizler, hizmet için başta belediyeler olmak üzere diğer kurumların kapılarını aşındırmakla mükellefiz. Kapısını ve yüreğini her zaman bizlere ve halkına açan Belediye başkanımız Şenol Kul ve ekibine muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum. Sizlerle böyle güzel bir günde, bir iftar yemeğinde bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Allah oruçlarınızı ve ibadetlerimizi kabul etsin' şeklinde konuştu.