Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'ün MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye verdiği cevaba sert tepki gösterdi.

TÜRKİYE DÜŞMANLARINA HİZMET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nü eleştiren Başkan Tekin, "Ülkemiz 15 Temmuz gibi büyük bir badireyi yeni atlatmışken, eşzamanlı olarak çok yönlü terör saldırılarına maruz iken, art niyetli kaos çığırtkanları yeni bir darbe hazırlığından bahsederken, tüm vatandaşlarımızın öncelikli görevi olduğu bu hassas süreçte halkı sokağa davet etmek, yollara düşmek, ülkemizi Avrupalı ülkelere ispiyonlayarak adalet aramaya kalkmak tüm Türkiye düşmanlarına hizmet etmektir" dedi.

ANLAMAMASI GAYET DOĞAL

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'ün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye verdiği cevabı da eleştiren Başkan Tekin, "Sayın Genel Başkanımızın, sağduyulu davranışı ve yapmış olduğu tarihi uyarıları anlamadığını söyleyerek bir takım eleştirilerde bulunmuştur. Buna da haddi ve hakkı olmayarak MHP'nin iç meselelerini örnek göstermiş ve Genel Başkanımızı demokrat olmamakla suçlamıştır. Tufan beyin, Genel Başkanımızı anlamamasına şaşırmıyoruz. Genel başkanları dahi anlamamıştır ki Tufan beyin anlamaması gayet doğaldır" ifadelerine yer verdi.

KENDİ İŞİNE BAKSIN!

Tekin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Genel Başkanımız çok güzel ifade etmiş ve akılsız başın cezasını ayaklar çeker sözü tam anlamıyla yerini bulmuştur. Demokrat olmamakla suçladığı Sayın Genel Başkanımız, siyasi hayatı boyunca dürüstlüğü, devlet adamlığı, ülke ve millet sevgisi ile kendini defalarca ispatladığı gibi, 15 Temmuz gecesi ana muhalefet lideri gibi saklanmayarak F-16'ların havada uçuştuğu saatlerde genel merkeze giderek yaptığı açıklamada yine demokrasinin savunuculuğunu yapmış kendini fazlasıyla ispatlamıştır. CHP İl Başkanı, kendi parti meseleleri ile ilgilenip, ülkemiz adına faydalı politikalar üretirse, hakkı ve haddi olmadığı halde MHP iç işleri hakkında yorum yapmazsa çok daha faydalı işler yapacağını umut ediyorum."