Tengo ve tengom.com'un genç ve dinamik ekibi, düzenlenen iftar programında buluştu. Samsun'da bir otelde bir araya gelen ekip ve aileler, birliktelik mesajı verdi.

MANEVİ ORTAKLIK

Tengo ve tengom.com Yönetim Kurulu Başkanı Tuğba Mazlum, hedeflerinin tengom.com'u bir anonim şirketi yapmak olduklarını belirterek, "Tengo ve tengom.com şuan tek ortaklı ancak 5 kız kardeşin manevi ortaklığında devam eden bir şirket. Yönetim Kurulu Başkanı ben ve kurul üyeleri Elif Mazlum Turan, Nurdan Mazlum Çolak, Gülhan Mazlum Bıyıklı, Okşan Mazlum Altun olarak anonim şirketi kurmayı hedefliyoruz" dedi.

MARKAMIZI YARATACAĞIZ

Tek kişilik bir kadro ile işe başladığını ve bugün 7 kişilik bir ekip halinde yola devam ettiklerini ifade eden Mazlum, "Tengo'yu bir marka haline getirmek istiyoruz. Artık tengom.com'da Tengo markalı ürünler satabilmek istiyoruz. Bir taraftan tengom.com'u e-ticaret sektöründe iyi yerlere getirmeyi, bir taraftan markamızı yaratma çabası içerisindeyiz" açıklamalarında bulundu.

CANAVAR BİR EKİP

7 kişilik genç ve dinamik bir ekiple çalıştıklarını söyleyen Mazlum, "Aslında 7 değil 70 kişilik bir ekip gibiyiz. Genç ve dinamik oluşumuz sebebiyle gelişen teknolojiyi ve piyasayı iyi takip edebiliyoruz. Bugüne kadar internet üzerinden 25 bin perde satışı yaptık. Bugün neredeyse reel bir mağazanın bile bizim kadar cirosu yok. Ve elbette internet ortamında hizmet verdiğimiz için ucu bucağı olmayan bu evrende uluslararası ticaret yapabilmeyi istiyoruz" dedi.

İDEALLERİMİZ BÜYÜK

Samsun'da 3 bin metrekare alana sahip bir plaza oluşturmak istediklerini belirten Mazlum, "Öncelikle Samsun'daki tedarikçilerle iyi iletişimler kurmak ve böylece Samsun'a da katkı sağlamak istiyoruz. Gelecekten beklentilerimiz çok fazla, başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Tayfur KARA