AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve teşkilat üyeleri ile birlikte iftarını Kavak İlçesi Tabaklı Köyü'nde vatandaşlarla yaptı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Yemekten sonra köylülerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Kurt, ''Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Birlik beraberlik içerisinde nice Ramazanlara sağ salim kavuşmamızı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bizler AK Parti'nin birer neferi olarak gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. 11 ayın sultanı Ramazan ayında da her zaman olduğu gibi halkımız ile iç içe olmaya gayret gösteriyoruz. Öncelikle bugün burada sizler ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

SİZİN GİBİLERE İHTİYAÇ VAR

Köyde kendileri ile birlikte iftar yapan Kurt'a memnuniyetini ifade eden Tabaklı Köyü Muhtarı Üzeyir Etli, "Sayın milletvekilimize iftarını bizimle yaptığı için çok teşekkür ediyorum. Devamlı vatandaşıyla iç içe olan siyasetçilerimize ihtiyacımız var'' şeklinde konuştu.