Samsunspor: John Chibuike Samsunspor'a imza atmak için Nijerya'nın Lagos şehrinden uçakla İstanbul'a geldi. Nijeryalı yıldız, uçağı İstanbul'a geç indiği için Samsun uçağını kaçırdı. İstanbul'dan Ordu'ya uçak bileti alan futbolcu, Ordu-Giresun Havaalanı'na iniş yaptı. Oyuncuyu Ordu'dan ise kulüp yetkilileri tarafından kara yoluyla Samsun'a getirildi. Samsun'a gelen Chibuike yapılan görüşmelerin ardından sağlık kontrolünden geçirildi. Evrakları yetişmeyen John Chibuike'nin transferi yarına kaldı.

Transferin neden bugün gerçekleşmediği hakkında açıklamalarda bulunan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, 'İmzalar yarına ertelendi. Bazı işlemler bitmediği için imzayı yetiştiremedik. Sağlık kontrolü hala devam ediyor. Şu aşamada herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. İmzayı atmadan bitti diyemiyoruz. Yarın bir sıkıntı çıkmazsa imzayı atacağız. Çağrı'da da sıkıntı yok. Yarın Samsunspor kongresi de var. İmzaları kongreden önce bitirmeyi hedefliyoruz' dedi.
Samsunspor'un, Elazığspor'dan Çağrı Ortakaya ve İsrail'in Hapoel Tel Aviv takımından Samsun'a getirdiği John Chibuike ile yarın 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.