MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Salıpazarı İlçesi Fidancık Mahallesi'nde vatandaşlarla ile iftar yaptı. Salıpazarı Gürcü Dernekleri Başkanı Adem Yazıcı'nın ev sahipliği yaptığı iftar davetine çevre ilçe başkanları ve parti yöneticileri ile birlikte katılan MHP İl Başkanı Taner Tekin, "Sizlerle iftar sofrasında bir araya gelmek bizleri mutlu etti. Bundan sonra daha sık bir araya gelerek hem sizlerle olacağız hem de sorunlarınızı takip ederek çözüm yolları arayacağız" dedi.

ÜÇ HİLALLİ SANCAK DİKİLECEK
Salıpazarı İlçesi'nin Samsun'un diğer ilçelerine göre kabuğunu kıramadığını belirten "Salıpazarı turizm anlamında önemli bir ilçemiz. Doğa turizminin bölgede en yaygın olduğu ilçelerden birisi olmasına rağmen yıllardır kabuğunu kıramamıştır. Bir ilçeyi gösteren o ilçenin meydanıdır. Ancak Salıpazarı meydanında yıllardır bitmeyen bir yol çalışması var. Her yıl buraya geldiğimizde karşımıza yol çalışması çıkıyor. İnşallah 2019'da Salıpazarı burçlarına üç hilalli sancağı dikecek ve burada MHP'li belediyecilik ile vatandaşımızı hizmet ile buluşturacağız" dedi.

İftar programına, MHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Ünal, Salıpazarı İlçe Başkanı Cavit Yıldırım, Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, Terme İlçe Başkanı Resul Şahin, Ülkü Ocakları Salıpazarı İlçe Başkanı, il, ilçe ve ocak yöneticileri katıldı.