Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar tarafından başlatılan meydanda bayramlaşma geleneği bu bayramda da devam etti.
Kutlamanın artık gelenekselleştiğini ifade eden Belediye Başkanı Hasan Togar, "2014 Yerel Seçimleri'ni kazandığımız günden bu zamana kadar bayramlaşmalarımızı meydanda gerçekleştiririp, halkımızla kucaklaşıyoruz. Amacımız, halkımız ile aradaki mesafeleri kaldırıp, bayramlaşmayı protokol havasından çıkartıp bütünleşmeyi, birlikteliği sağlamaktı. Bunu da başardık. Halkımızın yoğun katılım sağlaması bunun en güzel göstergesidir. Biz de bayram havasına yakışır bir program yaptık. Tüm ülkemizin ve hemşerilerimiz mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

KARAASLAN DA KATILDI

Bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti ilçe Başkanı Yusuf Güngör, AK Parti teşkilatı, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇOCUKLARI UNUTMADI

Programda çocukları da unutmayan Başkan Togar, "Bayramları bayram yapan ve en güzel şekilde yaşayan çocuklarımızdır. Onlar bayramın neşesi ve rengidir. Bayramlaşma programlarımızda çocukları görmek bana ayrı bir mutluluk veriyor" diye konuştu.