Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Günkoru Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bu yıl 7.'sini düzenlendiği Çakmak Yayla Şenlikleri'ne katıldı.

RENKLİ ANLAR

Günkorulu Mahallesi sakinlerinin bir araya gelerek kaynaşmalarını ve memleket hasreti gidermelerini sağlamak amacıyla düzenlediği yayla şenliğine Başkan Özbalcı'nın yanı sıra Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş, İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) Genel Başkanı Bahri Gökmen, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Baştan, Günkoru Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Alişan Karanfil de katılarak, yöre halkının ve mahallelilerin eğlencesine ortak oldu.

DAYANIŞMA ARTIYOR

Teşekkür plaketleri takdiminin ardından konuşan Başkan Özbalcı, şenliklerde yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Günkoru Mahallesi, insanları kaynaştırmak amacıyla geleneksel olarak her yıl böyle etkinlikler düzenleniyor. Bu yıl 7.'si düzenlenen Çakmak Yayla Şenlikleri'nde de birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini hep birlikte yaşıyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde yıllardır birbirlerini görmeyen dostlar özlem gideriyor. Şölenimize katkı sağlayan herkese huzurunuzda gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim nice böyle güzel günlerde bizleri buluşturmayı nasip etsin. Hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

Başakn Özbalcı, şenlik geleneği olarak pişen keşkeği davetlilere ikram etti.