CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, 'Adalet Yürüyüşü'nün 13. gününde Kaynaşlı-Düzce arası 22 km'lik etabının ardından değerlendirmelerde bulundu.

OLMAZSA OLMAZIMIZ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüşün çok önemsediklerini belirten Zeybek, "Adalet kavramı, toplumların yönetilmesinde ve bir arada yaşamasında vazgeçilmez kavramdır. Bu kavramı korumamız ve geliştirmemiz gerekirken, yok edilmeye çalışılması toplumda derin endişelere sebep oluyor.Adaleti sağlayamazsanız çeteleşme oluşur. Adalet duygusunun toplumun bütün bireylerinde hakim olması gerekir" dedi.

SONUÇ TEHLİKELİ
Toplumda her bireyin haklarının sağlanmasında ve korunmasında en önemli kavramın adalet olduğunu savunan Zeybek, aksi halde herkesin kendi adaletini sağlamaya çalışacağını dile getirdi. Zeybek, "Toplumda adalet duygusunu kaybettirirseniz, bunun sonucu kargaşa ve anarşidir. Bundan en çok zarar görecek olan da milletin kendisi olacaktır" diye konuştu.

YÖNETENLERİ UYARIYORUZ

Zeybek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü' bir uyarıdır. Başta yönetenler olmak üzere herkes bu yürüyüşü fırsat bilmeli ve gereken önlemleri mutlaka almalıdır. Adalet toplumun bütün bireylerinin yaşam ve gelecek güvencesidir. Ellerindeki güce güvenerek adaleti hiçe sayanlara da gün gelir, bu kavram ihtiyaç olur. Adalet için yürüyen herkesi kutluyorum. Genel Başkanımızın onurlu ve haklı eyleminde sonuna kadar yanındayız."