Her kadın düzenli ve tertipli olmak için büyük uğraş verir. Çekmecedeki iç çamaşırları, askıdaki kıyafetler hep derli toplu olmalı. Peki, her geçen gün giysi ve aksesuarlarına bir yenisini ekleyen kadınların dolapları ve çekmeceleri daha toplu tutmasının yolu ne?

İşte giysileri ve dolapları daha düzenli tutmanın basit yollarını anlatan bir video, Facebook tarihinin izlenme rekorunu kırdı. Genç anneleri hedef alan Blossom isimli sayfanın 18 Mayıs'ta paylaştığı video, bugüne dek dünya çapında 333 milyondan fazla defa tıklandı.

Sosyal medya sitelerindeki videoları izleyen Tubular sitesine göre, bu rekor şu ana dek 332 milyon izlenmeyle Rings isimli filmle dalga geçen bir videonun elinde bulunuyordu.

Blossom sitesinin videosunda, giysi dolaplarını daha toplu tutmak için yedi öneri alınıyor. Bunlar arasında iç çamaşırlarını bir tür peçetelikte tutmak, bir tişörtü düzgün biçimde katlamak, kazakları omuzlarında askı izi olmadan asmak, eşarp ve çoraplar için kendi kendinize bir depolama düzeneği yapmak gibi öneriler var.

Posta