Havza Belediyesi ile kardeş belediye olan Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Erol Demir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

ÇOK BÜYÜK BİR ONUR

Havzalı olarak Havza'ya faydalı olmak için çalıştıklarını belirten Demir, 'Öncelikle Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz'in sizlere selamı var. Küçükçekmece'de yaşayan Havzalılar olarak Havza Belediyesi ile kardeş belediye olmak bizlere ayrıca mutluluk veriyor. Havza Belediye Başkanımız Sayın Murat İkiz ile birlikte Havzamıza hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Küçükçekmece'de çok sayıda Havzalı yaşıyor ve onları belediye meclisinde temsil etmek benim için çok büyük bir onur' dedi.

BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, gurbette yaşayan Havzalıların başarılı olmalarından ötürü mutlu olduklarını belirterek, 'Sizleri iyi yerlerde görmek bir hemşehriniz olarak bizleri mutlu ediyor. İnşallah öncelikli hedefimiz, Havza için elimizden geleni el birliği ile yapmak. Erol Demir beyin ve HADEF'in destekleri ile birçok Havzalının yaşadığı Küçükçekmece ile kardeş belediye olduk. Allah bu kardeşliğimizi ve birliğimizi daim eylesin. Belediye Başkanımız Temel Karadeniz'e ve tüm hemşehrilerimize esenlikler dilerim' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Erol Demir, Havza için yapılacaklar hakkında görüş alışverişinde bulundular.