MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, il kongresi öncesinde ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, parti yöneticileri ve delegeler ile bir araya geldi. Tekin 9 Temmuz Pazar günü saat 10:00'da Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek olan MHP Samsun 12. olağan kongresinde çıkacak karardan sonra canla başla çalışarak yerel belediyelerde iktidar hedeflediklerini söyledi.

BİRLİĞİ SAĞLADIK

9 Temmuz Pazar günü yapılacak MHP Samsun İl 12. Olağan Kongresi öncesi ilçe teşkilatlarını ziyaret eden İl Başkanı Taner Tekin; Ayvacık, Terme ve Çarşamba İlçelerini ziyaret ederek teşkilat yöneticileri ve il delegeleri ile bir araya geldi. Kongrenin önce Samsun'a sonra teşkilata hayırlara vesile olmasını temenni eden Tekin, "Yaklaşık 17 ay önce genel merkezimizin emri ile il başkanlığı görevine atandık. Ben ve yönetimim olarak önceliğimiz birlik ve beraberliği sağlayarak tüm teşkilatlarımız ile bir vücudun uvuzları gibi uyum içerisinde çalışmaktı. Çok şükür bu birlik ve beraberliği kısa sürede sağladık" dedi.

ÖZENLE ÇALIŞIYORUZ

Gerçekleştirilecek il kongresinin ardından beraberliği daha da pekiştireceklerini ifade eden Başkan Tekin, "Önce yerelde sonra genelde MHP'nin iktidara gelmesi için hazırlıklarımıza başlayacağız. 17 ay içerisinde Samsunumuzun tüm ilçelerini defalarca nakış nakış işleyerek gezdik. İlçelerimizin sorunlarını dinledik ve genel merkezimize rapor ettik. Grup Başkanvekilimiz ve Samsun Milletvekilimiz Erhan Usta, bu sorunları meclis kürsüsünden defalarca dile getirdi. Muhalefette olan bir parti olarak elimizden gelen ne varsa hepsini yapmaya özen gösterdik. Şimdi ise canla başla çalışarak önce belediyeleri kazanacağız" diye konuştu.

TEKİN, YENİDEN ADAY

Öte yandan henüz başka bir adaylığın açıklanmadığı MHP 12. Olağan kongeresinde, mevcut başkan Tekin yeniden aday olacağını ifade etti.