Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, bu hafta deplasmanda oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısına 3 puan için çıkacaklarını belirtti, "Zor maçta galip gelmek istiyoruz" dedi.

Engin Korukır, bu hafta karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un ligin en iyi takımlarından olduğunu vurgularken şunları söyledi:

"Bizim için de onlar içinde çok çok önemli bir maç. İyi bir ivme yakaladık. Ciddiye alınan bir takım olmaya başladık. İki takım için de final maçı gibi gözüküyor. İnşallah güzel bir maç olur. Biz galibiyet serimizi devam ettirmek için çaba harcayacağız, sahaya da o düşünceyle çıkacağız. Bunu yapacak gücümüz var. Futbolcu kapasitemiz de var. Onların 32 puanı var. Biz ise 31 puandayız. Galip gelerek hedefimize doğru emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz."

3-0 kazandıkları 1461 Trabzon maçını da değerlendiren Engin Korukır, bu konuda şöyle konuştu:

"1461 Trabzon ilk yarı çok iyi kapandı. Defans oyuncularını fazla çıkartmadılar. İlk yarı pozisyon bulduk ama gol olmadı. İkinci yarı erken gol bulduk. Onları öne çıkmaya mecbur ettik. Sonra 2'nci golü bulduk. Ondan sonra zaten oyun bizim kontrolümüze geçti. Çok keyifli maç oldu. Taraftarımız memnun kaldı. Çocuklarımız da çok rahat oynayıp kendilerini gösterdiler. Maç daha farklı olabilirdi. Sağbek oyuncumuz Canberk bile 2 gol pozisyonuna girdi. Bunu futbolda çok göremezsiniz. Bu çok önemlidir. Bu takımın ne kadar yüksek motivasyonlu ve istekli oyununun neticesi."