Deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalarak ligde liderliğini sürdüren turuncu-beyazlılar iki günlük iznin ardından akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri'nde bir araya gelerek top başı yapacak.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Yeni Malatyaspor'un önemli bir çıkış yakaladığını hatırlatarak, 'Son iki haftadır şampiyonluğa aday iki takımdan 6 puan almış bir takımdan 1 puan aldık. Aslında galibiyet avucumuzdaydı ancak puan puandır. Bu haftaya kadar maksimum potansiyellerini sahaya yansıtan futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Ligin en genç ikinci takımıyız. Bugüne kadar bize hep hedef sormuşlardı. Genç oyuncuları baskı altına almamak, onları tedirgin etmemek için hedefimizi belirtmedik. Ancak şu bir gerçek artık bulunduğumuz konum itibariyle şampiyonluğa oynuyoruz. Ligin her maçı çetin geçecek. Önümüzde Kayseri Erciyesspor karşılaşması var. Bugün itibariyle bu mücadelenin hazırlıklarına başlıyoruz. Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz' dedi.
SAMİCAN KESKİN'İN MR'I ÇEKİLDİ
Alima Yeni Malatyaspor - Adanaspor karşılaşmasının ardından sağ bacağında ağrı hisseden Samican Keskin'in sağ üst adelesinde yırtık olduğu tespit edildi.
Adanaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Samican Keskin, hafta sonu oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından sağ üst adelesinde ağrı hissetmesinin ardından MR'ı çekildi. Çekilen MR sonucu Keskin'in sağ üst adelesinde 2. derecede yırtık olduğu anlaşıldı. Adanaspor Kulüp Masörü Yılmaz Renksizkaya tarafından tedavisine hemen başlanan Samican'ın Kayseri Erciyesspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi.