PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, hafta sonunda evinde oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Takımın başına Koray Palaz'ın gelmesinin ardından 2 haftada 6 puan alan ve düşme potasından yavaş yavaş çıkmaya başlayan yeşil-siyahlılarda oyuncularının moralinin yüksek olduğu görüldü. Sakatlığı belli ölçüde geçen Leodrinho'nun oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacağı açıklanırken, kart cezalısı Recep Niyaz'ın bu önemli karşılaşmada forma giyemeyeceği kaydedildi.

Ligde son 2 haftada alınan 6 puandan memnun olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, 'Bu takımı ligde tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizi bu durumdan çıkaracak olan neyse ona göre oynayacağımızı, zaman zaman keyif vermeyen ancak kazanmayı bileceğimizi hep söyledik. Biz her maça farklı bakıyoruz. Rakibe göre bir oyun planı ile maçlara çıkıyoruz. Giresunspor maçında rakibin play-off için oynayacağını, önemli oyuncuları olduğunu bilerek sahaya çıktık ve 3 puanı kaptık. Alınan 3 puandan da önemlisi burada bulunan oyuncu grubunun dediklerimizi algılaması ve bu algılama sonucunda sahaya koydukları performanstı. Emeklerinin karşılığını alıyorlar. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Futbolcularımın kendisine güveni geldi' dedi.