AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları tarafından başlatılan "Şehirden Köye Gönülden Gönüle" adlı ve her ilçede bir okula kütüphane kazandırılan proje kapsamında, 19 Mayıs ilçesi Yörükler İlkokulu'ndaki kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Gençlik Kollarının ilçe teşkilatları tarafından yürütülen etkinlikle AK Parti 19 Mayıs İlçe Gençlik Kolları üyeleri, okul kütüphanesinin restorasyonunu yaparak kullanıma açtı.

BİLGİ OKUMAKTAN GEÇER
Her bilginin okumaktan ve öğrenmekten geçtiğini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Ülkemizi 2023 ve 2071 ideallerine ulaştırmada çocuklarımızı yetiştirme tarzımız çok önemlidir. Okumanın yerine daha çok teknolojik uğraşlarla meşgul olan çocuklarımızı ve gençlerimizi her fırsatta kitap okumanın önemi konusunda uyarmalı ve teşvik etmeliyiz. En büyük teşvik de aile ortamında ebeveynlerin ya da büyüklerin öncülük ettiği okuma alışkanlığıdır. Gençlik Kollarımızın öncülüğünde gerçekleştirilen bu kampanya sayesinde bir nebze de olsa çocuklarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Kitapların paha biçilmez hazinelerinden çocuklarımızın daha çok faydalanabilmesi adına kitaplarını küçük bir kütüphane niteliğinde okullarına taşıyoruz" diye konuştu.

TEK ÖRNEK KALMASIN
Kütüphanenin açılışına katılan 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen ise Gençlerimizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturdukları bu güzel kütüphanenin ilçemizde tek örnek kalmamasını, çoğalmasını arzuluyorum ve gençlerimize teşekkür ediyorum" dedi. AK Parti 19 Mayıs İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yazar ise katkılarından dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti. Açılışa 19 Mayıs İlçe Garnizon Komutanı Abdullah Tekelier, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Eroğlu, Millî Eğitim Şube Müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı, öğretmenler, öğrenciler ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

TOPALOĞLU HABERAKS'TA
Öte yandan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Haberaks TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş'ın sunduğu Samsun'un Nabzı programının bu akşamki konuğu olacak. Belediye çalışmaları ve gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulunacak Başkan Topaloğlu'nun yer alacağı program saat 20.00'de canlı olarak ekranlara gelecek.