İlçelerdeki sorunların yerinde tespiti ve yapılacak olan işlerin belirlenmesi için yapılan toplantılara Kavak ilçesinde devam edildi.

Kavak Tirit Evi'ndeki toplantıya Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bütüykşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri, il ve ilçe meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Toplantı sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, Mart ve Mart ayını takip eden ayların, inşaat, imalat ve üretim ayları olduğunu anımsatarak 'Bu sene de geçen yıl olduğu gibi devam edersek Kavak'ın yol su gibi problemlerini büyük oranda bitirmiş olacağız. 2019 Samsun için önemli bir tarih. Biz Samsun'un 2019'unu kutlarken, Türkiye'nin 2023 yılı hedefleri neyse biz Samsunumuzdaki bu hedefleri 2019 yılında bitirmemiz gerekiyor. Onun için şartları zorlayacağız ve bütün birikimimizi ve bilgimizi enerjimizin sonuna kadar kullanacağız. Burada yakın zamanda Yaşar Doğu Müzesi'nin, düğün salonunun, belediye hizmet binasının açılışlarını yapacağız. Bugün ayrıca Kavak'a bir ahşap cami yapma kararı aldık. Eskitilmiş ahşap malzemeler edinerek bu camiyi yapacağız. Hizmetlerimiz durmaksızın devam edecek' diye konuştu.