Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Büyükşehir ve Havza Belediye Meclis üyeleri Hayrettin Şahin, Murat Sarp ve Kazım Yıldız ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, 25 Mayıs Atatürk'ü Anma Termal Turizm Festivali katkılarından ötürü teşekkür ederek plaket takdim etti.

DESTEĞİ HEP YANIMIZDA

Festivalin Havza için büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan İkiz, "25 Mayıs tarihi Cumhuriyetimizin ilk kıvılcımın çakıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilçemize geldiği tarihtir. Bu tarihi önemine uygun bir şekilde kutlamak ve ilçemizin tanıtımına katkıda bulunmak için her yıl festivalimizi düzenliyoruz. Her zaman desteklerini yanımızda gördüğümüz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz beye ve şahsında tüm ekibine festivalimize vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

HAVZA ÇOK ÖNEMLİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise amaçlarının Samsun'a ve Samsunlulara hizmet olduğunu belirterek, "İlçelerimizin tanıtımı yapmak önemli. Havza tarihi, termali ile ilimiz için ayrı bir öneme sahip. Havza için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 25 Mayıs Atatürk'ü Anma Termal Turizm Festivali etkinliklerine olan katkılarımız için bize teşekkür eden ve plaket takdim eden Belediye Başkanımız Murat İkiz beye ve değerli meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.