Samsunspor zirvesinde yönetim, kulübe sabit gelir sağlayacak projeleri ve beklentileri sundu, talepte bulundu.

Yönetimin talepleri arasında otopark tahsisi, arsa temini, yeni dolmuş hatlarının oluşturulması, sezon sonuna kadar 1 defaya mahsus olmak üzere nakit destek sağlanması gibi bir çok proje yer alıyor

YÖNETİM TALEPTE BULUNDU

Samsunspor'un yaşadığı sorunların çözümü için günlerdir camianın sonucunu merakla beklediği zirve dün gerçekleşti.

Samsunspor'un içinde bulunduğu süreç, yaşadığı sorunlar ve sorunların çözümü için tüm şehrin ne tür destekler vermesiyle ilgili düşüncelerin paylaşıldığı, fikir alışverişinde bulunulduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Yönetimin, kulübe sabit gelir sağlanması konusunda projeleri ve beklentileri sunduğu toplantıdan herkes umutlu ayrıldı. İşte yönetimin talep ettiği kulübe sabit gelir kaynağı sağlayacak projeler.

PROJELERDE NELER VAR?

1-Kulüpteki mevcut personelin her belediyeye, belediyelerin bütçeleri oranında dağıtımı yapılarak kulübün personel giderinin azaltılması.

2-Belediyelerin mevcut personelinden geçici görevle kulüpte çalışmalarının sağlanması

3-Kulübün yiyecek, içecek, kömür, mazot ve akaryakıt giderlerinin karşılanması

4-Merkez ve ilçelerde sabit gelir yaratacak kaynakların sağlanması.

5-Otopark tahsisi, arsa temini, yeni dolmuş hatlarının oluşturulması.

6- Yeni açılacak olan stadyumda belediyelere loca alınması.

7- İç ve dış sahada oynanacak maçlara taraftar için ulaşım desteği sağlanması .

8-Sezon sonuna kadar 1 defaya mahsus olmak üzere başkanların tavsiyesi ile nakit destek sağlanması.

9-Seçilecek lise düzeyindeki okullarda aidiyet duygusunu ve Samsunluluk bilincinin geliştirilmesi amacıyla yapılacak passolig çalışması için maddi kaynak sağlanması.

ZİRVEYE KİMLER KATILDI?

Zirveye Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz, Canik Belediye Başkanı Vekili Ahmet Haşim Baki, Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Turan Çakır katıldı.

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU