Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında Samsun'u temsil eden İlkışık Eğitim Uygulama İş Okulu Spor Kulübü sporcuları önemli başarılara imza attı.

Kulüp 2 altın 1 gümüş madalya kazanarak Türkiye Şampiyonası'nda da Samsun'u temsil etme hakkına sahip oldu

Özel Sporcular Federasyonu TOSSFED Tarafından düzenlenen Masa Tenisi Bölge Şampiyonası sona erdi. Antalya'da düzenlenen şampiyonaya Samsun ekibi İlkışık Eğitim Uygulama İş Okulu Spor Kulübü sporcuları damgalarını vurdu.

12-15 yaş yıldızlar kategorisinde İlkışık Eğitim Uygulama İş Okulu spor kulübü rakiplerini geride bırakarak Mehmet Yasin Bayraktar ile altın madalya ve Mümin Güleç'le de gümüş madalya kazanma başarısı gösterdi. Sporcular elde ettikleri bu başarı sonuçlar ile Samsun'u Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkına sahip oldu. Geçtiğimiz yıl yıldızlar masa tenisi birincisi olan Salihcan Öztankal'da bu sezon gençlerde yarışarak altın madalya kazandı ve 16-21 yaş gençler kategorisinde Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

TOSSFED Samsun İl Temsilcisi ve İlkışık Eğitim Uygulama ve İş Okulu Müdürü Resul Aygün, "Özel sporcularımız Türkiye şampiyonasına yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Bölge şampiyonasında elde edilen başarılardan dolayı mutluyuz" dedi.