Samsun Büyükşehir Belediyesi adına Samsun halkına 5 yıldır kent içi toplu taşımacılık hizmeti veren SAMULAŞ A.Ş. personeli düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek olarak kan verdiler.

Türk Kızılayı artan kan ihtiyacını karşılamak üzere birçok noktada kan bağışı kampanyaları düzenliyor. 'Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır' sloganıyla hareket eden Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi ile birlikte yürütülen bağış kampanyasında 33 Samulaş A.Ş. çalışanı kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, 'Kan, kaynağı sadece insanda olan ve yapay olarak üretilemeyen bir maddedir. Kan ve kan ürünleri birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır. Türk Kızılayı sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastaların kan ve kan ürünü ihtiyaçlarının sorunsuz bir şekilde karşılanabilmesi için düzenli ve gönüllü kan bağışçısı kazanım çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Yürütülen kan bağışçısı kazanım çalışmalarına kurumsal olarak her zaman destek olan kuruluşlarımızdan SAMULAŞ A.Ş. yine kurum bünyesinde görev yapan çalışanları ile birlikte topluma ve diğer kuruluşlara örnek olacak bir kan bağışı kampanyası daha gerçekleştirdi. Düzenli aralıklarla SAMULAŞ A.Ş. bünyesinde kurumsal olarak kan bağışı kampanyaları gerçekleştiren kuruluşumuzun değerli yöneticilerine ve çalışanlarına kan bağışlayarak kurtardıkları hayatlar adına teşekkür ediyoruz' dedi.