CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel , İlçe Sekreteri Turgay Karahan, Başkan yardımcıları Serap Gürgör, Haldun Şengün, Eyüp Odabaş, Coşkun Taşkın, Uğur Göre, Şerefe Adıgüzel, Eğitim-İş Samsun Şube Başkanı Rüstem Kara'yı ziyaret etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Eğittim-İş Sendikasının yaptığı çalışmalarda CHP olarak her daim yanlarında olacağını söyledi. Üç ay önce göreve geldiklerini belirten Başkan Türkel, ilçe teşkilatının yaptığı çalışmaları anlatarak, "Kongre süreçlerini atlattıktan sonra saha çalışmalarına başladık. Demokratik kitle örgütlerini, sendikaları ziyaretlerde bulunacağız. Bizim için önemli olan mahalleler ve bizler mahallelerde siyaset yapacağız. Siyaset yaşamın kendisi, dolayısıyla yaşamın doğal akışının aktığı yer olan sokaklarda caddelerde mahallelerde köylerde yapacağız siyaseti. Dört yılda bir seçimden seçime halkın ayağına gidip parti programını, vaatleri anlatmakla bir şey kazanılmadığını karşılığını alamadığımızı gördük. Sizlerinde desteğiyle, önerilerinizle artık bir şeyler yapabileceğimize inanıyoruz" dedi.

ÖRGÜTLÜLÜK ÖNEMLİ
Örgütlü olmanın önemine değinen Başkan Rüstem Kara da, "Toplumun bütün kesimleri örgütlü olduğuna bu örgütlü yapı demokrasinin olmazsa olmazıdır. Çünkü her şeyi değiştirmek noktasında insanları örgütsüz bıraktığımızda çok kolay yol alabilirsiniz. Dolayısıyla örgütlü mücadele aynı zamanda bir denetim mekanizmasıdır. Düşüncenin olgunlaştırıldığı yerlerdir. Eğitim-İş olarak bizim mücadele ettiğimiz alan Türkiye Cumhuriyetinin eğitim sistemi ile ilgili gördüğümüz birinci derecede ki aksaklıkların eğitim sisteminde ki yanlışlıkların ortadan kaldırılması için mücadele ediyoruz" diye konuştu.