Kırmızı- Beyazlılarda Teknik Direktör Engin Korukır, üst üste alınan galibiyetlerle takımın hem keyfinin hem de direncinin arttığını söyledi.

Korukır, önlerindeki 4 haftada Gaziantep, Alanya, Karabük ve Elazığ'la oynayacaklarını da belirterek, "Bundan sonra her maç 6 puan değerinde. Zorlu bir periyot gibi görünse de bizim için avantaj. Rakiplerimizle oynayacağız ve kazandığımız zaman onları geride bırakma şansımız var. Gaziantep maçından 3 puan alırsak çok değerli olacak. Önümüzdeki 4 maçta 12 puan süper olur. Ancak 8 veya 7 puan hedefliyoruz. Çünkü rakiplerimiz de artık birbiriyle oynayacak. Biz de potaya yaklaştık. Bu hafta tüm rakipler kaybetti, biz kazandık. Geldiğimizde altıncı sıradaki rakibimizle 9 puan fark vardı, şimdi 2 puan. İkinciyle de 9 puan fark var. Bakalım görelim neler olacak" diye konuştu.

KEYİFLİ VE DİRENÇLİYİZ

Korukır, "Galibiyetler gelince takımın keyfi de, direnci de artıyor. Lig bizim adımıza yeniden başlıyor. Alacağımız bütün puanlar önemli. Her maça aynı konsantre olmak lazım. Artık içerde dışarıda diye bir ayrım yapamayız. Her maçtan puanlar kazanmak istiyoruz. Yakaladığımız güzel bir direnç var. Bunun karşılığını da sahadan alıyoruz. Yolumuza devam edeceğiz. Gidişatımız iyi. Sıkıntımız yok. Sakat ve hasta olan futbolcularımız bile antrenmana çıkıyor, takımla çalışamasa da bizle birlikte oluyor. Güzel bir bütünleşme yakaladık. Takımımız çok istekli. Son 3 haftalık seri bizi yeniden yarışın içine çekti. İnşallah böyle gider. Şehirde de bir bütünleşme var. Taraftarlarımızın bizlere gösterdiği ilgi, tarif edilemez. Onların da coşkusu ve desteğiyle istenilen noktaya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Selçuk KAYA