Terme ilçesindeki mahalle, cadde ve sokakların levhalarının yenileme çalışmaları yeniden ele alınırken, daha önce sayısı 15 olan şehit adlarının verildiği sokak ve cadde sayısı 33'e yükseltildi. Belediye Başkanı Şenol Kul, "Şehitlerimiz için ne yapsak azdır" dedi.

TÜRK HALKI UNUTMAZ
Başkan Şenol Kul, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Milli Mücadele yılları ve terör sebebiyle şehit olanların isimlerinin cadde ve sokaklarda yaşatıldığını ifade etti. Kul, "Şehitlerimizin, vatanımız ve milletimiz için yaptığı fedakarlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Türk halkı bu vatan uğruna şehit olan yiğitlerini hiçbir zaman unutmayacaktır. Bölünmez bütünlüğümüz için gözlerini bile kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

33 ŞEHİDİN İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ
Terme Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 18 şehidin adının ilçedeki sokak ve caddelere verilmesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından onandığını duyuran Şenol Kul, "Kentimizdeki diğer 15 şehidimizin adını taşıyan cadde ve sokak tabelalarını da yeniledik. İlçemiz genelinde şehitlerimizin adını taşıyan sokak ve cadde sayısı böylece 33'e yükseldi" dedi.