Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsunspor yönetim, teknik ekip ve futbolcularını Kavak Tirit Evi'nde ağırladı.

Başkan Sarıcaoğlu, "Takımımız müthiş bir ivme yakaladı. Ben play-off bile oynamadan direkt Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" dedi

TİRİT ZİYAFETİ

Hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak olan Samsunspor, Kavak'ta tirit ziyafeti çekti. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun davetlisi olarak bu ilçeye giren yönetim, teknik ekip ve futbolcular, belediye tarafından yeni yapılan Tirit Evi'nde güzel bir gün geçirdi. Samsunspor Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, bu jestinden dolayı Belediye Başkanı Sarıcaoğlu'na teşekkür plaketi verirken, futbolcular ise imzaladıkları formayı hediye etti. Belediye Başkanı Sarıcaoğlu ise Teknik Direktör Engin Korukır ve yönetime çiçek verip, zorlu karşılaşmalarda başarı diledi.

ÇOK MUTLUYUZ

Başkan Sarıcaoğlu, "Samsunspor ilk kez ilçemize geliyor. Aslında Boluspor maçı öncesi geleceklerdi ama imkan olmadı. Onları ilçemizde görmekten dolayı çok mutluyuz. İnşallah burada onlara vereceğimiz moralle hafta sonu Gaziantep'i de yenerler. İlçe olarak Samsunspor'un her zaman yanındayız. Geçtiğimiz günlerde Samsunspor'a destek toplantısında da yer aldık ve neler yapabileceğimiz konuştuk. Desteğimiz hep sürecektir. Takımımızın son 3 haftada yakaladığı ivmeyi sezon sonuna kadar devam ettirip, play-off bile oynamadan Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum" dedi.

FORMA VE PLAKET...

Samsunsporlu futbolcular Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na imzaladıkları formayı hediye ederken, yönetim ise teşekkür plaketi sundu.

PLAY-OFF BİLE OYNAMAYIZ...

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Teknik Direktör Engin Korukır ve yönetime çiçek verip, "Artık play-offdayız. Ama ben takımımızın play-off oynamadan Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum. Çok büyük bir fark yok. Farkı kapatabilecek güçteyiz" dedi.

ŞİRİNLER'DEN MEŞALE ŞOV

Kavaklı Şirinler Taraftar Grubu, Tirit Evi'ndeki yemeğin ardından meşale şov yaptı. Yaptıkları meşaleler ve tezahüratlarıyla renkli görüntüler oluşturan taraftarlar, takımdan Süper Lig sözü de aldı.

İLGİ BÜYÜKTÜ

Kavaklı vatandaşlar ilçelerine gelen futbolculara büyük ilgi gösterdi. Futbolcularla fotoğraf çektirmek ve imza almak isteyen hayranları ise büyük uğraş verdi.