Bodrum'da tatilini geçiren Brezilyalı manken 36 yaşındaki Adriana Lima, bugün konakladığı çiftlik evinden gün boyunca çıkmadı. Saat 22.00 sıralarında çiftlikteki değirmen evinden sevgilisi Metin Hara ile el ele çıkarak lüks bir otomobile binen Lima'nın beyaz dekolte bir gece elbisesi giydiği görüldü.

Metin Hara, çiftlik evinden çıkışta basın mensuplarının sorularına yanıt vermedi. Dereköy Mahallesi'nden Yalıkavak Mahallesi'ndeki Memedof Restoran'a gelen Lima ve Hara'nın yemekte bol bol öpüştükleri görüldü.El ele restorana giren ikili yemekte de göz göze diz dize oturdu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan ikili restoranda ahtapot, kalamar salatası ve laos balığı yedi.

Lima ve Hara'nın alkol almadığı belirtildi. İkilinin restorandan ayrıldıktan sonra çiftlik evine dönecekleri, ardından yarın sabah erken saatlerde mavi yolculuğa çıkacakları öğrenildi.

Balık restoranında nişanlısı Faruk Salman ile sohbet edip yemek yiyen Deniz Seki, Adriana Lima ve Metin Hara'nın geldiğini fark edince çiftin yanına gidip mutluluklar diledi.

Deniz Seki, Faruk Salman, Lima ve Metin Hara birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Deniz Seki ile Adriana Lima'nın sarmaş dolaş olması dikkat çekti. Restoran çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seki, "Metin, çok sevdiğim bir arkadaşım. Böyle bir mutluluğu tebrik etmek istedim, onu görünce yanaklarından öpmek istedim. Aşk bu, reklam olduğuna inanmıyorum. Hiç öyle gözükmüyor arkadaşlar, aşk şarkıları yazan biri olarak reklam aşkı olduğuna inanmıyorum" dedi. Seki daha sonra nişanlısı ile restorandan ayrılırken Lima ve Hara'nın yemeğe devam ettikleri görüldü.

Posta