İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kubilay İlkokulu'nu ziyaret etti. Okula girdiğinde öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Tok, miniklerle sohbet ederken hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen öğrencileri de kırmadı.

Okul bahçesinde Tok'un etrafını saran minikler, İlkadım Belediyesi tarafından okula yapılan park için Tok'a teşekkür etti. Tok, daha sonra yapımı tamamlanan çevre düzenleme ve çocuk oyun park alanını inceledi.

Çocukların geleceğe hazırlanması noktasında büyük ve önemli çalışmalara imza attıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kökçüoğlu Mahalle buluşma toplantımız sonrası Kubilay İlkokulu'ndaki öğrencilerimizin yoğun ilgisi sebebiyle öğrencilerimiz ile bir aradayız. Okula girdiğimiz andan itibaren bizleri ağabeyleri gibi gören yavrularımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Onların mutluluğu onların başarısı bizleri her daim hizmet aşkı ile kamçılıyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yaşamını sürdürdükleri ortamları geliştirmek bizlerin asli görevidir. İlçemiz yapı itibariyle kentin en büyük metropol ilçesidir. Yaklaşık 65 bin civarında olan öğrenci sayısı ile Samsun'da okullaşma ihtiyacının yarısından fazlası ilçemizde karşılanmaktadır. Bu büyük ilçenin yükünün ağırlığı belediye başkanı olarak bizim omuzlarımızdadır. Geleceğimizin daha aydınlık olması, çocuklarımızın ve gençlerimizin çok iyi eğitilmesine, geleceğe çok iyi şekilde hazırlanmalarına bağlıdır. Biz de bu doğrultuda planlamalarımızı yapıyoruz. Okulların alt yapılarının yapımı konusunda azami gayret gösteriyoruz. Kubilay İlkokulumuzda da öğrencilerimizin yoğun isteği üzerine okulun arka kısmında bulunan alana oyun gurupları yerleştirerek yavrularımızın isteği kırmadık. Park alanında çocuklarımız hem enerjilerini atıyor hem de öğretmenleri tarafından ödüllendiriliyor" diye konuştu.