Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile 9 ilçe belediye başkanı Samsunspor'un dünkü antrenmanını ziyaret etti.

Vali İbrahim Şahin, futbolculara, "Siz önlerinizdeki tüm maçlardan 3'er puan alıp, Süper Lig'e çıkın. Ardından da bizden dileyin ne dilerseniz" dedi

TESİSLERE ÇIKARMA
Geçtiğimiz günlerde Samsunspor yönetimi, Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve ilçe belediye başkanlarını, bir otelde ağırlayıp, destek istemişti. Oldukça olumlu geçen bu toplantının ardından ise bu kez Samsunspor'un antrenmanı ziyaret edildi. Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı ve Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz çeşitli hediyelerle Nuri Asan Tesisleri'ne gelip, yönetim, teknik ekip ve futbolcularla görüştü.

HER MAÇTAN 3 PUAN
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Başkan Erkut Tutu, Teknik Direktör Engin Korukır ve takım adına da Kaptan Musa Aydın'a çiçek verip zorlu maçlarda başarı diledi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, ilçenin simgesi Bafra Nokulu'nu takıma verdi. Diğer tüm ilçe belediye başkanları da baklavalar getirip, futbolculara sundu. Antrenmanın ardından Samsun Valisi İbrahim Şahin, futbolcularla saha içerisinde bir toplantı yapıp, şunları söyledi: "Size destek olmak, sizinle birlikte olduğumuzu göstermek için geldik. Önümüzde zorlu bir süreç var. Diğer toplantıda da bu birliktelik duygusunu vurguladık. Sizden beklentimiz bundan sonra her maçta 3 puan almanız ve Süper Lig'e çıkmanız" diye konuştu.

HERKES YANINIZDA
Vali Şahin şöyle devam etti: "Siz de buna konsantre olun. Başka bir şey düşünmeyin. Her şey sizin elinizde. Ben, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanlarımız, işadamları, siyasetciler ve bürokratlarlar yanınızdayız. Zaman zaman maçlara gelemeyişimiz bizim eksikliğimiz. B eksikliği de gidereceğiz. Yüreğimiz sizle çarpıyor. Süper Lig'e çıkamazsak bizim için yara olur, hayal kırıklığı olur. Belki de bu desteği önümüzdeki sene bulamazsınız. Yüreğiniz Samsun ve Samsunspor için çarpsın. Allah kolaylık versin. Önümüzdeki Gaziantep maçıyla birlikte her maçtan 3'er puan bekliyoruz. Siz bunu yanıp sonra bizde ne istiyorsanız isteyin. Bizler isteklerinizi yerine getireceğiz." Selçuk KAYA

SAMSUNSPOR BAŞARACAK GÜÇTE
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, takıma kendi elleriyle baklava ikram etti. Başkan Tok, takımın Süper Lig'e çıkacağına inandığını ve bunu başaracak güçte olduğunu da söyledi.

ŞAHİN'DEN BAFRA NOKULU...
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, teknik ekip ve futbolcular için özel olarak hazırlanmış ilçenin simgelerinden Bafra Nokulu'nu takıma verip, zorlu maçlarda başarı diledi.