Osmaniye Yemek Sanayicileri Derneği (OYSAD) ile Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü koordinesinde, Cuma Namazı sonrasında Zafer Cami'nde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için vatandaşlara Osmaniye Yemek Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Küpeli ile Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam tarafından yapıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, 'FETÖ'cü hainlere karşı dimdik duran ve bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle yad ediyorum. Onlar, Yüce Türk Milleti'nin bağımsızlık ve demokrasi için tereddüt etmeden canlarını verebileceklerini tüm dünyaya göstermiştir. Bizler de onlara karşı minnet ve şükran duygularımızı bu şekilde de olsa göstermek istedik' dedi.
3 bin kişilik helva dağıtıldığı ifade eden OYSAD Yönetim Kurul Başkanı Adem Küpeli, 'Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olan güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız için bir minnet borcu olarak bu etkinliği düzenledik. Onlar bu vatan için, demokrasi için canlarını verdiler. Biz de hiç olmazsa onlara olan borcumuzu bu şekilde ödeyelim istedik' şeklinde konuştu.
Vatandaşlardan büyük ilgi gören etkinlikte şehitler için dua edildi.

"Demokrasi Şehitleri" için helva dağıtıldı