Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmana ameliyat olan Onur ve salonda çalışan Mehmet Ekici katılmazken, Aytaç ve Güray düz koşu yaptı.

Taktik ağırlık geçen antrenmanı Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da izlerken, Usta'nın bugün teknik heyet ve futbolcularla bir görüşme yapacağı öğrenildi. Yarın da takımla birlikte Konya deplasmanına gidecek olan Usta, takımdaki moral ve motivasyonu arttırmaya çalışıyor.

BADE ÇAKIR'IN AİLESİNDEN USTA'YA ZİYARET
Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden Bade Çakır'ın ailesi bugün Trabzonspor'u ziyaret etti. Baba Muhammet Çakır, Bade'nin yaşadığı hastalık boyunca gösterdiği yakın ilgili ve katkılarından dolayı Başkan Muharrem Usta'ya teşekkür etti.

KONYA YOLCULUĞU YARIN
Trabzonspor 6 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçı için yarın Konya'ya gidecek. 5 Mart Cumartesi günü saat 16.00'da Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel bir uçak ile Konya'ya hareket edecek olan bordo-mavili takım maçın ardından 22.45'de Konya'dan Trabzon'a hareket edecek.