Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği maç öncesi taraftarlara destek olma çağrısı yaptı.

24 haftanın geride kaldığı Spor Toto 2. Lig'de 1 maç eksiği ile 13 puanla 17. sırada bulunan Orduspor, alt sıralardan kurtulmak için pazar günü saat 13.00'te karşılaşacağı Bugsaşspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Bugsaşspor maçı hazırlıklarını değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, Bugsaşspor maçında galibiyet hedeflediklerini bunun için de Orduspor taraftarının desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

'HERKESİ TRİBÜNE BEKLİYORUZ'
Ligde alınan kötü sonuçlar sebebi ile üzgün olduklarını ifade eden Kır, tek amaçlarının Orduspor'u kötü gidişattan kurtarmak olduğunu vurguladı. Bu kurtuluş mücadelesinde herkese görevler düştüğünün altını çizen Kır, 'Orduspor taraftarı bizim çok değerli ve çok kıymetli. Alınan kötü sonuçlar sebebi ile onları çok üzdüğümüzün farkındayız. Bu sonuçlardan sadece onlar değil biz de, yöneticiler de, futbolcular da, herkes üzülüyor. Bizim tek gayemiz tek amacımız Orduspor'u bu kötü gidişattan kurtarıp üst seviyelere çekip kümede bırakmak. Bu mücadelenin içinde de bizleri seven Orduspor'u seven taraftarımıza da büyük görevler düşüyor. Bu anlamda bu hafta içeride oynayacağımız Bugsaşspor maçında herkesi tribüne bekliyoruz ve bize destek olmalarını istiyoruz. Destek oldukları taktirde bu futbolcu topluluğu onlara galibiyet hediye edecektir diye düşünüyorum' dedi.