Samsun Barosu Çocuk Hakları Komisyonu ve Kadın Hakları Komisyonu katkılarıyla, baro lokalinde Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) yararına kermes düzenlendi. Avukatlar, evlerinde yaptıkları yiyecek ve içecekleri satarak, elde edilen geliri LÖSAM'a bağışladı.

ÇOK İNCE BİR DÜŞÜNCE

Avukatlara teşekkür eden LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danışmaz, 'Avukatlar, kendi aralarında bir çağrı yaparak lösemili çocuklara destek olmak istediler ve bu kermesi organize ettiler. Yiyecek içecek kermesi düzenlendi, çokta güzel bir kermes oldu. Samsun Barosu Kadın Hakları Komisyonu ve Çocuk Hakları Komisyonu kermese destek oldu. Avukatların, bu ince düşüncesi bizleri de mutlu etti. Güzel de bir yoğunluk oldu' şeklinde konuştu.

AMAÇ, FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Baro olarak bu yıl ikinci kermeslerini düzenlediklerini belirten Samsun Barosu Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Avukat Kübra Tüfek, elde edilen gelirin LÖSAM'a bağışlanacağını ifade etti. Tüfek, 'Her yıl düzenlemeye çalışıyoruz. Çocuklar Üşümesin Derneği ile birlikte eylül ayında da bir kermes düzenleyeceğiz. Amacımız; farkındalık oluşturmak ve insanların dikkatini çekmek, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Çocuk Hakları Komisyonu ve Kadın Hakları Komisyonu olarak kermes düzenlediklerini dile getiren Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Nalan Demirtaş, destek veren avukatlara teşekkür ederek, elde edilen geliri, LÖSAM'a bağışlayacakları için mutlu olduklarını belirtti.

Zeynep Irmak ÖCAL