Sabah saatlerinde kulüp tarafından kendisine tahsis edilen antrenman sahasına giden ve taraftar grubunu lideri olduklarını söyleyen iki kişi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Erman Kılıç'a, Antalyaspor yönetiminden açıklama yasağı geldiği öğrenildi.

Öte yandan Antalyaspor yönetiminin konuyla ilgili ilerleyen saatlerde yazılı bir açıklama yapması bekleniyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Sezon başından bu yana kadro dışı olan ve kulübün tahsis ettiği bir sahada tek başına çalışmalarını sürdüren Erman Kılıç, sahaya gelen iki kişi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia etti. Antalyaspor'da nedensiz yere kadro dışı bırakıldığını belirten deneyimli oyuncu Erman Kılıç, 'Antalyaspor'da iyi oynuyordum. Başarımın karşılığında beni takım kaptanı yaptılar. Eto'o transfer edilince, 'Eto'o varken ben kaptanlık yapamam diye kaptanlık bandını dahi Eto'o'ya kendim verdim' dedi.

Antrenman yaptığı sırada taraftar grubu başkanı olduklarını söyleyen iki kişinin yanına gelip, 'Seni buralarda görmek istemiyoruz, Antalyaspor'dan bir an önce gideceksin' şeklinde konuştuklarını, kendisinin ise, 'Siz kimsiniz, sizi tanımıyorum, bir telefon açayım sonra konuşalım' dediğini belirten Erman Kılıç, bu sözler üzerine 2 kişinin üzerine yürüyerek kendisini dövmeye kalktıklarını söyledi.