Samsunspor Forza Şimşekler Taraftar Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda, tüm taraftar grubu temsilcileri bir araya gelip, birliktelik mesajları verdi. Ardından Kızılay Kan Merkezi'nde kan veren taraftarlar, bugünkü maçta tribündeki yerlerini alacaklarını söyledi

KAHVALTIDA BULUŞTULAR
Samsunspor taraftarları güzel bir birlikteliğe imza attı. Forza Şimşekler Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda tüm taraftar grubu temsilcileri bir araya geldi. İnşaası yeni biten dernek lokalindeki kahvaltıda dostluk görüntüleri sergileyen taraftarlar, takımın geçirdiği bu zor günlerde tüm şehrin de kenetlenmesi çağrısında bulundu. Forza Şimşekler Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Volkan Altun, Başkan Mehmet Bilici ve Evren Esen, kahvaltıya katılan taraftar grubu temsilcilerine teşekkür etti. Ardından Şahinoğlu Koleji'nin düzenlediği kan bağışı etkinliğine de katılan taraftarlar, kan verdi.

SAMSUNSPOR HEPİMİZİN
Taraftar grubu temsilcileri play-off yolunda emin adımlarla ilerleyen takımlarına da güvendiklerini ifade ederek, "Bizler üzerimize düşeni yapıyoruz. Teknik ekip ve futbolcularımız da müthiş bir çıkış gösterip 3'de 3 yaptı. İnşallah bugün de kazanırız. Bizler de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında takımımızı yalnız bırakmayacağız. Tribündeki yerimizi alarak takımımıza destek vereceğiz. Bu zor günlerde el birliğiyle çıkabiliriz. Bizler taraftarlar olarak kenetlendik. Tüm şehir de bizim gibi yapıp, takımına sahip çıktığında başaramayacağımız iş yok. Samsunspor hepimizin, sahip çıkalım" dedi.

KAN VERDİLER...
Kahvaltının ardından Şahinoğlu Koleji'nin kan bağışı etkinliğine katılan taraftarlar, Kızılay Kan Merkezi'nde kan verdi.