Kavak'ta geçtiğimiz ay hizmete giren Tiritevi bu kez, Haber Medya Grubu yöneticilerini ağırladı. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun davetlisi olarak Tiritevi'ne konuk olan Haber Medya yöneticilerine tirit ikramı yapıldı.

Kavak Bölge Parkı içerisinde bulunan Tiritevi'ndeki programa Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Medya Haberler Müdürü Erdem Erol, Haber Gazetesi Spor Servisi Müdürü Muhammet Çavuşoğlu, Haber Medya Muhasebe Müdürü Akif Demirtaş, Haber Medya Abone ve Dağıtım Müdürü Orçun Demirsoy ve Haberaks TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş katıldı.

VAATLERİMİZİ 3 KAT ARTIRDIK

Yemek sonrası yapılan sohbette ilçelerindeki çalışmalarla ilgili Haber Medya yöneticilerini bilgilendiren Başkan Sarıcaoğlu, "İki yıl önceki seçimde Kavak için 10 hizmet vaadimiz vardı. Bunlardan sadece ilçemize doğalgaz getirme vaadimizi yapamadık. Diğer 9 vaadimizi ise üç kattan fazla artırarak iki yılda 30 proje gerçekleştirdik. Bunların bir bölümü bu yıl hizmete girdi, bir bölümü de bu yıl hizmete girecek" diye konuştu.

İKİ YILDA 85 MİLYONLUK YATIRIM

Büyükşehir ve kamu yatırımlarıyla Kavak'a iki yılda 85 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Sarıcaoğlu, "Bizden önceki belediyenin 1 milyon TL'lik yatırım yapmadığı göz önüne alınırsa, iki yıldaki hizmetlerimizin ne kadar büyük olduğu anlaşılır. Kavak tüm bunları yaparken, istihdama da çare oluyor. İlçemizdeki Organize Sanayi Bölgesi'nde 21 fabrika üretime geçti, 11 yeni fabrika daha kurulacak. OSB ile birlikte belediye bünyesinde işveren ile işçiyi buluşturan bir masa oluşturduk ve bugüne kadar 470 kişiyi işe yerleştirdik" ifadelerini kullandı.

Haber Medya yöneticileri ise bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Sarıcaoğlu'na teşekkür etti.

Barış BUDANOĞLU