Gençlik Spor Bakanlığının 15 Temmuz Şehitlerini anma spor faaliyetleri kapsamında 15 Temmuz Şehitlerini ve Gazilerini anma spor etkinlikleri kapsamında 15 Temmuzu unutma ve unutturmama adına Gençler Kız- Erkek kürek yarışmaları yapıldı.
Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gazihan Dede Su Sporları Merkezinde düzenlenen kürek yarışmalarına katılan 15 sporcu, tek çiftler ve iki çiftler kategorisinde kıyasıya yarıştı. Yarışmalar öncesinde su içerisinde bir araya gelen sporcular, '15 Temmuz Şehitlerini ve Gazilerini unutmadık, asla unutmayacağız. Gençler asla unutmaz' sloganını söyledi. Kıyasıya mücadelenin verildiği yarışmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş yakından takip etti. Yarışma sonrasında dereceye giren sporculara İl Müdürü Keleş tarafından madalyalar takdim edildi. Ödüllerin verilmesi sonrası Müdür Keleş sporcuları tek tek tebrik edip başarılar dileyerek hatıra fotoğrafları çektirdi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, 'Gençlik Spor Bakanlığımızın 15 Temmuz Şehitlerini Anma spor etkinlikleri kapsamında bizler de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 40'a yakın branşlarda spor faaliyetleri ve etkinlikleri programları düzenledik. Bu kapsamda Adıyaman'daki Gazihan Dede Su Sporları Merkezinde kürek sporuyla ilgili müsabakalar düzenledik. Tabi öncelikle bizim için önemli olan 15 Temmuz Şehitlerini ve Gazilerini anma spor etkinlikleri kapsamında özellikle 15 Temmuzu unutma ve unutturmama adına bakanlığımızın da sloganı olan 'Gençler asla unutmaz' sloganıyla beraber ilimizde birçok etkinliklerde olduğu gibi kürek yarışmaları düzenledik. Bu yarışmada kız- erkek gençler müsabakalarında tek çiftler ile iki çiftler kategorisinde dereceye giren sporcu kardeşlerimize ödüllerini verdikten sonra etkinliğimizi tamamlamış olduk' ifadelerini kullandı.

Kürek sporcuları şehitler ve gaziler için kürek çekti