Bafra Cumhuriyet Meydanı'nda mehteran takımının gösterisinin ardından vatandaşlar ve protokol üyeleri mehteran eşliğinde Milli Birlik Yürüyüşü yaptı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kadar devam eden yürüyüşün ardından Kur'an-ı Kerim okundu.

YERLE BİR ETTİK

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün büyük zaferin yıldönümü olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Zihni Şahin, "15 Temmuz'da milletimizin imanı ve gücü, tankların gücünü yenmiştir. Milletimizin iradesi hainleri yerle bir etmiştir. Türkiye diz çökmemiştir. Şanlı bayrağımız sonsuza kadar dalgalanacak, ezanlarımız asla susmayacaktır. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği ile kardeşliği kıyamete kadar sürecektir. Milletimiz bu şuur ve anlayışta olduğunu hesap yapan tüm hainlere göstermiştir. Bir kez daha gösterecektir" dedi.

15 TEMMUZ ÖNCESİNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ

Kaymakamı Ali Fuat Türkel, 15 Temmuz gecesi ülkeyi, milleti, demokrasiyi, cumhuriyeti, aydınlık geleceği yok etmek isteyen vatan hainlerinin harekete geçtiğini belirterek, "Vatanımıza, devletimize demokrasimize her şartta sahip çıkacağız. Bu güzel ülke artık 15 Temmuz öncesinden daha güçlüdür" diye konuştu.

Ümit CEYLAN