23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın resmi açılışı 18 Temmuz Salı günü saat 18.00'de görkemli bir tören ile Tekkeköy ilçesinde bulunan yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılacak.

Olimpiyatların resmi açılış törenine Tekkeköy ev sahipliği yapıyor
23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın açılış törenine Tekkeköy'ün ev sahipliği yapacağına dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 'Tüm Samsun gibi Tekkeköy'de tarihi bir ana tanıklık edecek. Dünyanın en büyük 3. spor organizasyonu şehrimizde yapılıyor. Bu büyük organizasyonun açılışı da ilçemizdeki yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Tekkeköy yerli yabancı tüm misafirlere kucak açmalı ve en iyi şekilde ağırlamalı. Türk'ün misafirperverliğini konuklarımıza en iyi şekilde göstermeliyiz. En büyük görev halkımıza düşüyor. Dünyanın ve ülkemizin dört bir yanından gelen sporcularımıza, misafirlerimize sahip çıkmalı, yardımcı olma ve yol göstermeliyiz. Spor tüm dünyanın ortak dilidir. Bu ortak dil vasıtasıyla şehrimizi en iyi şekilde tanıtmalıyız. Buradan ülkesine memleketine memnun dönen kişiler Samsunumuzu, Samsun halkının misafirperverliğini, konukseverliğini dilden dile anlatmalı' dedi.

Tekkeköy olimpiyatlara hazır

Tekkeköy'ün her konuda olimpiyatlara hazır olduğunu ifade eden Başkan Togar, 'Aylar öncesinde olimpiyatlar için başlatmış olduğumuz hazırlıklar çerçevesinde ilçemizin fiziki yapısından tesislerine kadar tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak ilçemizi olimpiyatlara hazır hale getirdik. Dünyanın en büyük 3. spor organizasyonu olan bu olimpiyatların tanıtımı noktasında her türlü imkanımızı seferber ettik. Tüm billboardlarımızı açık hava tanıtım tabelalarımızı olimpiyat görselleri ile donattık. Belediye binamız başta olmak üzere Samsun Ordu karayolu üzerindeki birçok binayı olimpiyat görselleri ile kaplattık. Olimpiyatların duyurulması konusunda üzerimize düşeni en güzel şekilde yerine getirdik. Şimdi de dünyanın en büyük 3. spor organizasyonu 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın açılış törenine ev sahipliği yaparak tarihi bir ana tanıklık yapacağız. 18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun'un ev sahipliğinde düzenlenecek olan dünyanın en büyük 3. spor organizasyonu 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın resmi açılışı 18 Temmuz 2017 Salı günü saat 18.00'de Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın katılımlarıyla ilçemizdeki yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılacaktır. Dünyanın en büyük üçüncü spor organizasyonun açılış programına tüm hemşehrilerimiz davetlidir' şeklinde konuştu.